Novatel MiTeam digitalno sodelovalno in izobraževalno okolje

Novatel MiTeam je napredno digitalno orodje, ki celovito in na enem mestu združuje najmodernejše rešitve s področja sodelovanja vaših timov in angažiranja skupnosti, informiranja, upravljanja z dokumenti, vašimi člani, partnerji in dogodki, video komunikacije, digitalno učenje in pametno digitalno knjižnico vsebin.

Bodite del neverjetne Novatel MiTeam platforme, ki vam omogoča enostavno digitalno transformacijo za vaše podjetje, šolo ali skupnost na enem mestu

Platforma Novatel MiTeam je najbolj integrirano digitalno orodje za sodelovanje in učenje na slovenskem trgu. Primerno je za vsako organizacijo ne glede na velikost in poslanstvo. Omogoči vam znatno izboljšavo sodelovanja med vašimi sodelavci in vam pomaga, da ste v stiku in angažirate svojo široko skupnost na načine, ki jih še niste poznali. Izredna prilagodljivost vašim delovnim procesom in odlična podpora sta tisto, kar naredi platformo Novatel MiTeam najboljšo izbiro na poti digitalne transformacije vaše organizacije.

 

Združite svojo ekipo v najbolj moderno digitalno sodelovalno okolje in poenostavite vsakodnevno delo in komunikacijo

Ustvarite si digitalno okolje z virtualnimi delovnimi prostori z različnimi skupinami za sodelovanje na daljavo. Okolje za sodelovanje omogoča celovit set orodij za izmenjavo dokumentov, klepet, objave, aktiven zid in videokomunikacijo z varnimi in personaliziranimi skupinami.

 

Videokonferenčni klici od kjerkoli, kadarkoli in na katerikoli napravi v varnem okolju

Videokonferenčno okolje Novatel MiTeam omogoča video klic med dvema uporabnikoma ali večje skupine, prenos dogodka v živo in webinarje, ki ga lahko spremlja več tisoč ljudi. Platforma ima vgrajen vrhunski video modul, ki temelji na WebRTC standardu in omogoča vrhunsko kakovost zvoka in slike, ob hkratnem podpiranju najrazličnejših scenarijev video sodelovanja.

 

 

odlično upravljajte z informacijami in bodite vedno o vsem pravočasno obveščeni

Platforma vam omogoča orodje, s katerim boste celovito poskrbeli za vse komunikacijske tokove v vaši organizaciji in kjer boste hkrati lahko za novice, dogodke in objave tudi administrativno ustrezno poskrbeli avtomatizirano z enega mesta. Vse objave, novice in dogodke vnešene v platformo se kasneje poljubno distribuira po komunakaciijskih kanalih k izbranim posameznikom oziroma ciljnim skupinam po t.i. omnichannel principu.

 

Virtualno okolje vam omogoča digitalno strukturo skupin prilagojeno vašim potrebam

V virtualnem okolju ustvarite delovne prostore in skupine, s katerimi lahko popolnoma posnamete organizacijsko stanje v vaši organizaciji ali skupnosti. Dovršen sistem uporbniških vlog zagotavlja polno varnost. Za različne organizacije v vaši skupnosti, v kateri bodo vaši sodelavci opravljali svoje delo z uporabo celovitega seta orodij kot so izmenjava različnih vsebin, skupinski in privatni pogovori za sodelovanje.

 

 

V prvi vrsti je poskrbljeno za varnost okolja, podatkov in vaših vsebin

Pri načrtovanju in uporabi vam bomo zagotovili odlično podporo in izobraževanje. Varno izmenjavanje in shranjevanje podatkov ter ustvarjanje varnostnih kopij. Zaščita je zagotovljena s pravicami uporabnikom in njihovih vlog. Vsi dostopi in spremembe na dokumentih se beležijo. Vsi dokumenti in podatki so pod vašo kontrolo v skladu z vašimi pravilniki, vključno z GDPR uredbo. Prenos dokumentov preko omrežij je zaščiten po najvišjih standardih.

 

Z oblikovanjem in personalizacijo poskrbimo, da je vaše okolje prilagojeno vam in vašim potrebam

Z uporabo Novatel MiTeam lahko kupci prilagodijo svoje delovno okolje. Številne pripravljene osnovne in napredne kostumizacije uporabnike pospešujejo z uporabo Novatel MiTeama vsak dan in dosegajo hitrejše in boljše rezultate. Z nekaterimi prilagoditvami lahko dosežemo boljše delovne in partnerske delovne tokove.

Platforma Novatel MiTeam se zlahka prilagodi specifičnim izobraževalnim potrebam, zahtevam blagovne znamke, obstoječim sistemom IT in metapodatkovni strukturi, specifični za aplikacije, z bogatim naborom odprtega API-ja in prilagodljivega GUI.

Uporabniško izkušnjo lahko razširite na mobilne aplikacije Novatel MiTeam z blagovno znamko. Intraneti, ekstraneti, kontaktni centri in spletna mesta so dopolnjeni z bogatim naborom orodij in predlog Novatel MiTeam.

Projektne skupine, razredi in oddelki lahko gradijo prilagojena projektna mesta. Novatel MiTeam javascript SDK vam omogoča spreminjanje videza in vedenja sredstev.