Prava rešitev telefonije ?

Danes se vsakdo sprašuje: Kaj je prava rešitev telefonije? VoiP telefonija Da ali Ne?

Mi smo našli prave odgovore na takšna vprašanja in vam lahko profesionalno svetujemo pri izbiri opreme in rešitve, primerne za vas.

V ta namen smo preizkusili in izbrali nekaj najprimernejših komponent, ki jih priporočamo, ključni element IP PBX – VoiPex (IP telefonska centrala) pa je produkt lastnega razvoj.

Ker sta pri omrežjih ključnega pomena varnost in stabilnost posvečamo veliko pozornosti tudi požarnim pregradam in omrežnim usmerjevalnikom.

VoiPex

IP PBX ali IP telefonska centrala, izdelana v treh velikostnih razredih, katerih je vsak prilagojen svojemu krogu potrošnikov.

IP telefoni

Med veliko ponudbo IP telefonov na trgu smo se odločili za proizvajalca Grandstream, ker ocenjujemo, da je kvaliteten telefon, vzdržljiv, prijetne oblike, ter cenovno zelo ugoden.

Oprema Dialogic

V svetu telefonije se pojavlja kar nekaj različnih standardov, od klasičnega TDM sveta, PSTN, pa do IP-ja v katerem najdemo najpogosteje standard H323 in SIP.

Mikrotik

RouterOS in pripadajoča strojna oprema RouterBOARD sta zelo napredna izdelka, dostopna že po zelo nizki ceni. Njune vgrajene funkcionalnosti dosegajo raven opreme, ki sicer stane nekaj desetkrat ali v določenih primerih tudi nekaj stokrat več.

Linux

Linux je operacjiski sistem prihodnosti. Kot odprtokodna platforma se nenehno izboljšuje in nadgrajuje obenem pa ostaja varen in hiter operacjiski sitem.

Omrežna oprema Cisco

Omrežni sistemi Cisco so temelj storitev in programov, ki jih potrebujete za uresničevanje zmogljivosti podjetja.